Aalsmeer start scherrp aan de wedstrijd en krijgt kansen
op aangeven van Kaabouni, 1-0
Eijken met een kans maar mist jammerlijk
dan komen de gasten op gelijke hoogte, 1-1
Vahle tikt balletje langs keeper maar kan weggewerkt worden door verdediger
6 minuten na de gelijkmaker komen de gasten uit Warmenhuizen op voorsprong, 1-2
tweede helft Aalsmeer nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker
na wat kansen over en weer hoektrap Kaabouni
Rifai kopt net niet raak
met 20 minuten op de klok brengt Verdonkschot drie verse krachten binnen de lijnen
de Aalsmeerse druk neemt verder toe
Noordam heeft uitgehaald en de bal slaat als een raket achter doelman Filee tegen het net, 2-2
Nog geen twee minuten later krijgt Vahle de bal in de diepte aangespeeld en verschalkt keeper Filee met een lob
3-2
3-2
Aalsmeer is los
5 minuten later opnieuw Vahle, nu met het hoofd
de keeper ligt 'gefileerd' ondersteboven
4-2
4-2
invaller Olkhovych op jacht naar goal nr 5
die valt nog bijna in de 89e minuut maar Vahle eindigt zelf in het net ipv de bal
'publiekswissel' voor Vahle
Het 'Aalsmeerse kwartiertje' leverde drie goals op en voor het publiek een fantastische middag
Wat een geweldige middag voor Vahle
Vincent Noordam speelde een sterke wedstrijd met veel energie en bracht Aalsmeer een kwartier voor tijd op gelijke hoogte
Met drie doelpunten werd Luke Vahle gekozen tot 'Westeinderpas Man of the Match'